Ontvang nu meteen de maximale kortingscode die AliCoupon aanbiedt!

Direct beschikbare kortingsbon"

Bij AliCoupon, als je de onderstaande kortingscode invoert, wordt automatisch de momenteel beschikbare maximale promotiecode toegepast, dus je hoeft je geen grote zorgen te maken

"CHOICE DAY" evenement, waarbij alle producten tot wel 50% korting hebben tijdens het eerste evenement in december.

01
US $6 korting Bestellingen boven de US $45
Kortingsbon

Klik op de banner voor meer informatie

Klik om te ontvangen
BF8
02
US $10 korting Bestellingen boven de US $80
Kortingsbon

Klik op de banner voor meer informatie

Klik om te ontvangen
BF10
03
US $20 korting Bestellingen boven de US $150
Kortingsbon

Klik op de banner voor meer informatie

Klik om te ontvangen
BF20
02
US $50 korting Bestellingen boven de US $300
Kortingsbon

Klik op de banner voor meer informatie

Klik om te ontvangen
BF50
02
US $80 korting Bestellingen boven de US $450
Kortingsbon

Klik op de banner voor meer informatie

Klik om te ontvangen
BF80

Samenvatting van AliExpress couponkorting

"Winkeletalons worden uitgegeven door verkopers van producten op AliExpress. Verkopers verzamelen de producten die ze verkopen en creëren een winkel. Daarom kunnen deze winkelbonnen worden gebruikt voor de producten in de winkel van de desbetreffende verkoper, meestal in de vorm van 'Korting van $XX dollar bij bestellingen van meer dan $YY dollar', onder andere formaten. Je kunt de winkelbonnen vinden op de productpagina van het product dat je wilt kopen en je kunt ze verkrijgen door op de couponknop te klikken. Na het plaatsen van een bestelling voor het gespecificeerde bedrag om de korting te ontvangen, wordt de winkelcoupon automatisch toegepast en kun je het product met korting kopen.

Hier is de vertaling in het Nederlands: "In tegenstelling tot winkelbonnen die rechtstreeks worden uitgegeven door verkopers in hun eigen winkels, worden selectie- en promotiebonnen (codes) uitgegeven door AliExpress. Ze worden meestal uitgegeven tijdens beperkte periodes (bijvoorbeeld Black Friday, Singles' Day, etc.) of voor specifieke gebeurtenissen (zoals het speciale Nieuwjaarsevenement). Selectiebonnen kunnen worden gebruikt in combinatie met andere bonnen, terwijl in sommige gevallen promotiebonnen (codes) niet kunnen worden gecombineerd met andere bonnen. Je kunt altijd de nieuwste selectiebonnen en promotiecodes in realtime controleren op de pagina 'Coupons van AliExpress'. Zorg ervoor dat je deze pagina als favoriet markeert en regelmatig controleert."

"De kortingscode [INU8P5YZ] is van toepassing op nieuwe leden van AliExpress. Door je te registreren als nieuw lid bij AliExpress vanaf je mobiele apparaat of pc, kun je een voordeel tot wel $24 ontvangen. Je kunt de kortingscode hieronder direct invoeren, of handig genoeg de coupon ontvangen door je te registreren als nieuw lid via de verstrekte link." "De kortingscode [INU8P5YZ] is geldig voor nieuwe leden van AliExpress. Door je aan te melden als nieuw lid bij AliExpress vanaf je mobiele apparaat of pc, kun je een voordeel tot wel $24 ontvangen. Je kunt de kortingscode hieronder invoeren, of eenvoudig de coupon ontvangen door je aan te melden als nieuw lid via de verstrekte link."